Filter

Barberkniv

Sliping og vedlikehold

Giesen & Forsthoff

Giesen & Forsthoff ble stiftet i 1920 i Tysklands høyborg for skarpe kniver: Solingen. I tysk kontekst er de kjente for rimeligere barberkniver hvor selve bladet ikke står tilbake for noen, men hvor skaftene er mer spartanske enn på mange kniver fra konkurrenten Dovo. Under varemerket "Timor" ble Giesen & Forsthoff meget populære her hjemme i Skandinavia i tiden før og etter andre verdenskrig.
Giesen & Forsthoff pasta til skjerpestropp - Grønn

Giesen & Forsthoff pasta til skjerpestropp - Grønn

Giesen & Forsthoff

99,00 kr

Grønn pasta inneholder de største og groveste partiklene og bør brukes når bladet begynner å føles litt sløvt. Partikkelstørrelse: Ca. 6 microns....

Se mer
99,00 kr
Giesen & Forsthoff pasta til skjerpestropp - Gul

Giesen & Forsthoff pasta til skjerpestropp - Gul

Giesen & Forsthoff

79,00 kr

Gul pasta brukes til å pleie og fukte skinnet på skjerpestroppen. Dersom skjerpestroppen blir for tørr kan dette skade kniven. NB! Det anbefales i...

Se mer
79,00 kr
Giesen & Forsthoff pasta til skjerpestropp - Hvit

Giesen & Forsthoff pasta til skjerpestropp - Hvit

Giesen & Forsthoff

89,00 kr

Hvit pasta brukes for å pleie stoffsiden på skjerpestroppen. NB! Det anbefales ikke å bruke ulike typer pasta på samme stropp!

89,00 kr
Giesen & Forsthoff pasta til skjerpestropp - Rød

Giesen & Forsthoff pasta til skjerpestropp - Rød

Giesen & Forsthoff

79,00 kr

Den røde pastaen inneholder normale, til små partikler og er fin å bruke til regelmessig sliping av kniven. Partikkelstørrelse: Ca. 2-4 microns. ...

Se mer
79,00 kr